Bouillons
De vertrouwde basis, nu nog duurzamer en geschikt voor diverse dieetwensen.
-
Knorr Professional Krachtige en Authentieke bouillons
De Knorr Professional Krachtige en Authentieke bouillons zijn vertrouwde bouillons, nu met vernieuwde verpakking. Met de kracht...
-
Assortiment
Met het grote tekort aan (geschoold) personeel is het een uitdaging om alles zelf, vers te maken. Met de Knorr Professional bou...
-
De Bonte Wever & Knorr Professional
-
Catering Content & Knorr Professional
-
Vitalis Peppelrode & Knorr Professional
-
Receptinspiratie voor restaurants
-
Receptinspiratie voor catering
-
Receptinspiratie voor de zorgsector
-
Kosten verlagen
Heb je ook last van een tekort aan personeel en komen je kosten steeds meer onder druk te staan? Grondstofkosten worden steeds ...
-
Bouillon: vertrouwde basis, verrassend resultaat
Je gebruikt de kip-, vlees-, vis-, rund-, groente- en bospaddenstoelenbouillon al voor het maken van een pureersoep, stoofpot o...
-
Bouillons & duurzaamheid
Het is nog nooit zo duidelijk geweest voor welke maatschappelijke en ecologische uitdagingen de wereld staat. En we weten dat w...
-
Trek een (smaak)sprintje met bouillon
Inclusief 14 recept tips
-
Bestellen
Knorr Kippenbouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
Lees meer -
Bestellen
Knorr Professional Groentebouillon poeder krachtig 50L
Krachtige smaak
Lees meer -
Bestellen
Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L
Lees meer
-
Waterkerssoep met kropsla, zuring en Granny Smith
Een prachtige soep waar we de buitenste bladeren van de kropsla mooi in kwijt kunnen als restverwerking.
-
Parelhoender met parelgort risotto en worteltjes
Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soe...
-
Koreaanse rundvlees soep met kimchi en rijst
Kimchee is een traditioneel Koreaans gerecht wat bestaat uit kool en groenten. Veel Koreaanse huishoudens hebben een koelkast ...
-
Allergenen & dieetwensen
Uitzonderingen zijn de regel in de horeca. Haast elk gezelschap heeft tegenwoordig wel een dieetwens of allergie om rekening me...
-
Favoriete recepten van de Chefs
-
Bouillontruc van een driesterrenchef
In elke horecakeuken staat wel een groene emmer met Knorr Professional Bouillon. Ook bij sterrenzaken. Marco Pierre White, de e...
-
Praktische tips voor glutenvrij koken in de horeca
Steeds meer gasten eten geen gluten. 1% van de Nederlanders heeft een glutenallergie en geschat wordt dat 3 tot 4% van de bevol...
-
5 X minder zout in de keuken
Nederlands eten ongeveer een kilo zout per jaar te veel. Meer dan 85% van de consumenten lukt het niet om onder de maximaal aan...

Gerelateerde recepten (8)
-
Duif met polenta, broccoli, vadouvan en sinaasappel -
Thaise noedelsoep met rode curry en limoenblad (op basis van groenteboullion) -
Koreaanse rundvlees soep met kimchi en rijst -
Paddenstoelenbouillon met kruidenflensjes -
Parelhoender met parelgort risotto en worteltjes -
-
Bulgur met hummus -
Waterkerssoep met kropsla, zuring en Granny Smith
Geen update missen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Ontvang automatisch verrassende receptinspiratie, trends en praktische tips, de nieuwste producten én unieke acties!
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save