Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bouillon

Garnituur

  • scharrel eieren 5.0 st
  • platte peterselie 20.0 g
  • dille 15.0 g
  • bieslook 10.0 g
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Presentatie is soms 50% van het succes. Maar ook zonder glazen theepot is deze goed gevulde bouillon een prachtig gerecht.

...

Bereiding

  1. Bouillon

    Breng twee liter water aan de kook en voeg de bouillon gelei toe.Voeg de gedroogde cêpes toe en laat het geheel rustig trekken.Maak ondertussen de paddenstoelen schoon.Bak de paddenstoelen kort en kruid ze met zout en peper.Voeg de paddenstoelen op het laatste moment aan de bouillon toe.
  2. Garnituur

    Pluk de kruiden en snijd de bieslook.Klop de eieren in een bekken los, voeg de kruiden toe en wat peper.Verhit watboter in de koekenpan en bak hierin de kruidenflensjes.Snijd de flensjes in repen.
  3. Opmaak

    Serveer de paddenstoelenbouillon in een soepterrine of glazen theepot.Verdeel de kruidenflensjes over de borden. Schep of giet de paddenstoelenbouillon aan tafel in de borden.Of:Verdeel de kruidenflensjes samen met de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de bouillon erop.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu