Menu
Punten

Ingrediënten

+

Mie

  • geklaarde boter
  • rode Chili peper 0.5 st
  • paksoi 1.0 st
  • lente uitjes 3.0 st
  • rode paprika 2.0 st
  • water 100.0 g
  • Knorr Mie Noodles 3kg 750.0 g

Eieren

  • eieren

Opmaak

  • ketjap 300.0 g
  • eieren 3.0 st
  • koriander tak 10.0 takjes
  • ongezouten pinda’s 100.0 g

Door het ei te bakken zoals in dit recept krijg je een mooie ei-netjes. Als je ze op de mie legt kan je er mooi doorheen kijken. Bekijk dit recept voor professionele chefs!

...

Bereiding

  1. Mie

    • Kook de noedels 8 minuten in gezouten water.
    • Breng 100 ml water aan de kook en giet dit op de bamimix.
    • Snijd de paprika, lente-ui, paksoi en chilipeper en bak deze kort in de boter.
    • Giet de mie af en vermeng met de geweekte bamimix.
    • Meng er voorzichtig de kort gebakken groenten door.
  2. Eieren

    • Breek de eieren in een bekken, voeg wat zout en peper toe en vermeng het geheel.
    • Doe het eimengsel in een spuitflesje. Doe watolie in een pan met teflonlaag en verhit deze.
    • Spuit het eimengsel in de pan zodat er een netje ontstaat.
    • Schep het ei-netje uit de pan.
  3. Opmaak

    • Verwarm de ketjapsaus.
    • Verdeel de noedels over kommen.
    • Garneer met koriander en gehakte pinda’s en serveer met ketjapsaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu