Menu
Punten

Ingrediënten

+

Carpaccio:

  • rauwe ossenhaas of dunne lende 900.0 g

Mayonaise:

  • truffeltapenade 30.0 g
  • hazelnootolie 5.0 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 200.0 g

Opmaak:

  • rucola 100.0 g
  • hazelnoten geroosterd 75.0 g
  • Parmezaanse kaas 150.0 g
  • Vene cress 1.0 bakje

Op iedere menukaart bevinden zich “best sellers”. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch zo’n gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Carpaccio:

    Snijd het vlees in dunne plakjes en verdeel het over de borden.
  2. Mayonaise:

    Meng de mayonaise met de truffeltapenade en de hazelnootolie en doe het mengsel in een spuitflesje.
  3. Opmaak:

    Spuit de truffelmayonaise op de carpaccio.
    Verdeel de rucola samen met de geroosterde hazelnoten en garneer met de zuring.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu