Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • winterwortel 100.0 g
  • tauge 100.0 g
  • limoenblad 2.0 st
  • lenteui-groen 60.0 g
  • instant udon noedels 800.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g
  • Ghoa cress 1.0 bakje

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden. Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng het water samen met de kokosmelk, limoenblad, currypasta, gember, limoensap, fishsauce en de bouillonpoeder aan de kook.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten.
    • Passeer de soep en bind hem met de maizena.
    • Voeg de koriander toe.
  2. Garnituur

    • Snijd de winterwortel in fijne julienne en blancheer ze.
    • Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.
    • Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.
  3. Opmaak

    • Verdeel de noedels samen met de worteljulienne en de taugé over de kommen.
    • Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, chili-olie, limoenblad en wat ghoa cress.  
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu