Menu
Punten

Ingrediënten

+

Parelgort risotto

Parelhoender

Garnituur

  • oer worteltjes 600.0 g

Opmaak

  • paztizz tops 30.0 g
  • Pata negra kruim 10.0 g

Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soepen en sauzen. En ze zijn zowel koud als warm toepasbaar.

...

Bereiding

  1. Parelgort risotto

    • Breng een liter water aan de kook en voeg de Liquid Concentrate Kip toe.
    • Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook zonder te kleuren.
    • Voeg de parelgort toe en bak deze rustig mee gedurende twee minuten.
    • Voeg de witte wijn en de groentebouillon toe en roer rustig tot het aan de kook komt.
    • Doe een deksel op de pan en zet de pan in de oven gedurende ca.35 minuten op 185°C.
    • Roer de kaas door de parelgortrisotto.
  2. Parelhoender

    • Kruid de filets met zout en peper en bak ze in de boter.
    • Blus de pan af met de malaga en roer de aanbaksels los.
    • Voeg de fond toe en breng het geheel aan de kook.
    • Reduceer het geheel naar smaak.
  3. Garnituur

    • Schil de worteltjes en maak ze schoon.
    • Blancheer de peentjes afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  4. Opmaak

    • Verdeel de parelgortrisotto over de borden.
    • Snijd de parelhoen filets en verdeel deze over de borden.
    • Verdeel de worteltjes er speels op en garneer met de paztizz tops en wat kruim.
    • Maak het geheel af met de malagajus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu