Herfstige gerechten
Ontdek de ontwikkelingen in de horecabranche, van gerechten met dierlijke producten tot smaakvolle plant-based opties.
-
Mosselen met gebakken aardpeer en crème van boerenkool
-
Gerookte hertenham met witlof en granaatappel
Een mooie compositie van kleuren en smaken van de herfst.
-
Wilde paddenstoelen roomsaus
Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.
-
Vegetarische burger met pompoen en gorgonzola
Door de introductie van vleesvervangers is het een stuk gemakkelijker om een vegetarisch gerecht te bereiden. En daarom kunnen ...
-
Stoofpotje met konijn en kriekbier
Eten is feest.
Zo'n hartverwarmend stoofpotje, dat is pure nostalgie op een bord!
-
Hertenkotelet met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree
De puree van pastinaak wordt nog intenser als je deze verrijkt met wat witte chocolade.
-
Wild saus Royale
Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.
-
Aardappeltruffel soepamuse met Parmezaans kaasschuim
-
Thaise currysoep met pompoen
Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soe...
-
Bieten in zoutkorst
Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mis...
-
Herfstazijn
Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mis...
-
Hertenschouder met morillepuree en paddenstoelen crumble
De "crumble" van paddenstoelen is snel en gemakkelijk te bereiden en geeft je gerecht iets extra's.
-
Duif met polenta, broccoli, vadouvan en sinaasappel
Groenten spelen vandaag de dag steeds meer de hoofdrol op ons bord. Dit recept laat zien hoe veelzijdig groenten zijn en hoe we...
-
Aardappeltruffel soep met bleekselderij
Dat aardappels en truffels goed samen gaan is niet nieuw. Wel dat wij deze zwarte diamant met de bekende aardappel combineren i...
-
Romige bieslook saus
Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.
Misschien ook interessant
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save