Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zuurkool

Garnituur


Waste tip: Gebruik champagne waar het koolzuur uit verdwenen is om de zuurkool in te koken.

...

Bereiding

  1. Zuurkool

    Kook de zuurkool samen met het spek, champagne en wat zout en peper. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de braadjus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal het spek uit de zuurkool en snijd het in plakken. Meng de zuurkool door de puree en breng op smaak.



  2. Garnituur

    Maak de rookworsten warm en bak de kalfswangen in wat boter. Snijd de rookworsten in mooie stukken en halveer de kalfswangen. Snijd de knolselderij in julienne en frituur deze krokant in wat olie.
  3. Opmaak

    Verdeel de zuurkool samen met het spek, rookworst en de kalfswangen op de borden. Serveer met jus en krokante knolselderij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu