Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

Tosti

Opmaak


Voor deze tosti gebruiken wij het liefst de Gorzonzola Dolce. Deze is zacht van smaak en smelt mooi op deze tosti.

...

Bereiding

  1. Garnituur

    Pel de uien en snijd ze in de gewenste vorm. Zet ze aan in wat boter en kruid ze met zout en peper. Voeg de tijm toe en blus af met de balsamicovinaigrette. Laat de uien 20 minuten rustig stoven in een pan met deksel.
  2. Tosti

    Verdeel met een paletmesje de honing-mosterdsaus over de plakken zuurdesembrood. Beleg de helft van de boterhammen met gekookte ham en gorgonzola. Leg de andere boterhammen erop. Bak de tosti in een paninigrill, koekenpan of op een bakplaat in de oven.
  3. Opmaak

    Maak de rucola aan met de sjalotvinaigrette. Halveer de zuurdesemtosti’s en serveer ze met de salade van rucola en uiencompote.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu