Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • room 1.0 dl
  • sjalotjes, fijngesneden 50.0 g
  • Noilly Prat 2.0 dl
  • zuring 25.0 g
  • boter 20.0 g
  • zout en peper

Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Breng 2,5 dl water aan de kook en voeg de witte saus poeder toe.
    • Kook de witte basis 3 a 4 minuten rustig door.
    • Breng ondertussen de Nouilly prat aan de kook en voeg de sjalotjes toe.
    • Voeg de room en de geconcentreerde vis toe en breng opnieuw aan de kook.
    • Snijd de zuring grof en voeg deze samen met de basis saus toe.
    • Monteer met de boter en breng op smaak met zout en peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu