Menu
Punten

Ingrediënten

+

Creme:

  • boter 1.0 kg
  • basterdsuiker 1.0 kg
  • gepasteuriseerde eidooiers 625.0 g
  • amandelen, fijngehakt 625.0 g
  • volle melk 2.0 l
  • blanke rum 300.0 ml

Vullen 1/1 Gastronorm:

  • lange vingers 1.2 kg

Opmaak:

  • slagroom 1.2 l

Eten is feest met een mooie taart. Je kan de rum ook vervangen door amaretto.

...

Bereiding

  1. Creme:

    Klop de boter met 900 g suiker lichtgeel en schuimig.Voeg de eierdooiers toe en klop verder tot een luchtig geheel.Roer de fijngehakte amandelen door het boter-dooiermengsel. Meng de melk en de rum.
  2. Vullen 1/1 Gastronorm:

    Leg in een gastronormschaal laag om laag biscuits, rummelk en botercrème. Zorg dat de bovenste laag uit lange vingers bestaat. Zet de schaal gedurende 4 uur in de koelkast.
  3. Opmaak:

    Klop deroom met de rest van de suiker stijf en bestrijk de taart voor het serveren met een dikke laag opgeklopte slagroom.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu