Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Pompoen

  • Hokkaido pompoen, kleine 1.0 st
  • olijfolie 30.0 g
  • Chili flakes 1.0 g
  • zout en peper

Opmaak

  • pecorinokaas 100.0 g
  • Ghoa cress 1.0 bakje
  • Chili flakes 1.0 g

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden.Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis. 

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg de zoete aardappel en de paprika toe.
    • Breng opnieuw aan de kook en voeg de kruiden en de chili toe.
    • Kook het geheel gedurende 15 minuten rustig door.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
    • Giet de basis terug in de pan en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Voeg de quinoa en de mais toe.
  2. Pompoen

    • Halveer de pompoen en verwijder de pitten.
    • Snijd ze met de schil in grove stukken.
    • Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met knoflook, chili flakes, zout en peper.
    • Rooster de gesneden pompoen gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  3. Opmaak

    • Verdeel de geroosterde pompoen in de kommen en schep de soep erop.
    • Maak de soep af met geraspte pecorino, ghoa cress en chili flakes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu