Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

  • verse zalmfilet 1.2 kg
  • bieslook 10.0 g
  • roze peperkorrels 10.0 g

Saus

  • groene kruiden 10.0 g
  • augurk 10.0 g
  • uien 5.0 g
  • kappertjes 3.0 g
  • mosterd 3.0 g
  • zout en peper

Salade

Opmaak

  • hamburgerbroodjes 10.0 stuks
  • kervel 10.0 takjes
  • viooltjes, eetbaar 10.0 st

Verse zalmburger, met zeekraal, granny Smith, kruiden en remoulade.

...

Bereiding

  1. Burger

    Snijd of draai de zalmfilet in een gehaktmolen fijn.Snijd de bieslook fijn en meng deze samen met wat roze peper door de zalm.Vorm tien hamburgers en bak deze.Bak de hamburgers om en om en zorg dat de burgers van binnen rose blijven.
  2. Saus

    Snijd de kruiden, augurk, ui en de kappertjes fijn en meng deze met de mayonaise.Breng op smaak met de mosterd en eventueel wat zout en peper.
  3. Salade

    Maak de zeekraal schoon en snijd de appel in julienne.Meng de zeekraal en de appeljulienne met de alfalfa en de vinaigrette.
  4. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en grill ze aan beide kanten.Verdeel de salade samen met de zalmburgers over de broodjes.Garneer met wat kervel en een viooltje en serveer met het broodkapje en de remouladesaus.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu