Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 3

  • basilicum 20.0 g

Bewust eten draait om vitaliteit. Diverse en gebalanceerde voeding is de sleutel tot een energieke levensstijl. Varieer met veel verschillende groenten, bereid regelmatig vis, ei of tofu in plaats van vlees of zet bonen in als koolhydraatbron. Net als in deze groentestoof met zalm.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Snij de groenten in parten, bak ze in wat olie en verdeel ze in een gastronormbak. 
    • Verwarm de tomatensaus en voeg het water, knoflook, peper, pesto en de sambal toe.
    • Verdeel de witte bonen over de groenten en giet de tomatensaus erover.
    • Dek af met aluminiumfolie en gaar de groenten ca. 45 minuten op 145°C in de oven.
    • Kruid de zalm met zout en peper en bak ze aan beide kanten in wat geklaarde boter.
    • Gaar de zalm verder naar gewenste gaarheid in de oven.
  2. Step 3

    • Schep de zalm samen met de groenten en de saus op de borden.
    • Maak het geheel af met wat verse basilicumblaadjes.
  3. Step 4

    • De zalm kan ook vervangen worden voor een andere vissoort zoals kabeljauw en kan ook eventueel meegestoofd worden met de groentebereiding.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu