Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zalm

  • zalmmootjes 10.0 st
  • olijfolie

Saus

Pasta

Groenten

  • sugarsnaps 150.0 g
  • peultjes 150.0 g
  • haricots-verts 150.0 g
  • tuinboontjes, gedopte 125.0 g
  • doperwten 125.0 g

Opmaak

  • zeekraal 50.0 g
  • Salad Peas 20.0 takjes

Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Zalm

    • Kruid de zalm mootjes met zout en peper en bak ze in wat olijfolie.
  2. Saus

    • Breng 1 dl water aan de kook en voeg de geconcentreerde visbouillon toe.
    • Voeg de witte wijnsaus en de citrus toe en breng de saus aan de kook.
    • Roer voor het afmaken de dilleolie door de witte wijn saus.
  3. Pasta

    • Kook de pasta al dente in water met wat zout.
    • Maak de pasta af met een wat boter en de dillepuree.
  4. Groenten

    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.
  5. Opmaak

    • Verdeel de zalm samen met de pasta over de borden en schep de groenten erbij.
    • Giet de saus erover en maak het geheel af met wat zeekraal en salad pea.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu