Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kip stuckjes

Wrap

  • hummus 500.0 g
  • Ui, zoet zuur 150.0 g
  • granaatappelpitten 150.0 g
  • ongezouten cashewnoten 100.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 200.0 g
  • koriander grofgehakt 20.0 g
  • limoen 1.0 st

Een gezond lunchaanbod

...

Bereiding

  1. Kip stuckjes

    • Bak de kipstuckjes in wat zonnebloemolie, kruid ze met de baharat en koel deze terug.
    • Vermeng de kipstuckjes met de pittige paprikasaus.
  2. Wrap

    • Verdeel de hummes over de wraps met behulp van een paletmes.
    • Verdeel hierover de afgekoelde en met saus aangemaakte kipstuckjes.
    • Verdeel hierover de zoet zure ui, granaatappel, cashewnoten, icebergsla en de koriander.
    • Rol de wrap strak op en halveer de wrap.
    • Serveer de wrap eventueel met wat extra paprikasaus en een partje limoen.
  3. FF50 tip

    • Maak de wraps af met wat extra waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu