Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • wijnzuurkool 150.0 g
  • zongedroogde tomaat, fijngehakt 30.0 g
  • koriander tak 20.0 g

Beta-caroteen is de oranje stof uit wortels. Het zit behalve in wortels ook in donkergroene groentes zoals boerenkool, broccoli en spinazie.

...

Bereiding

  1. Soep

    Stoof de wortel- en uienblokjes en de knoflook- en gemberpuree aan in boter.Giet het water en het appelsap erbij, breng aan de kook, voeg de groentebouillon toe, breng opnieuw aan de kook. Dek de pan af.Laat 10 minuten zacht doorkoken. Mix de soep, breng op smaak met zout en peper, bind met blanke roux en laat al roerend 5 minuten doorkoken.
  2. Opmaak

    Werk de soep af met zuurkool en zongedroogde tomaat en garneer met koriander en croutons.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu