Menu
Punten

Ingrediënten

+

Curry:

Crackers:

  • kroepoek met sepia 20.0 stuks
  • rijstvel met sesamzaadjes 3.0 stuks

Opmaak:

  • koriander olie 50.0 g
  • Chili flakes 1.0 g

Deze recepten zijn exclusief ontwikkeld voor de Chef’s Table voorjaar 2023

...

Bereiding

  1. Curry:

    • Was en schil de winterwortels en de zoete aardappel en snijd ze in stukken.
    • Doe ze samen met de kokosmelk, wortelsap, curry, groente en de limoenblaadjes in een vacuümzak en trek ze vacuüm.
    • Kook de massa ca. 45 minuten op 100 ºC stoom in een combi steamer. 
    • Haal de wortelen uit het plastic, en pureer ze samen met het soeppoeder in de blender. 
    • Koel de massa terug.
  2. Crackers:

    • Breek de rijstvellen in gewenst formaat en frituur ze op 180°C kort zonder te kleuren en bak de kroepoek.
  3. Opmaak:

    • Spuit de wortelcurry in kommetjes en maak het af met de korianderolie en chili flakes.
    • Serveer deze met de crackers
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu