Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding wildzwijnsnek

  • afsnijdsels van wildzwijnsnek 300.0 g
  • uien 100.0 g
  • gepelde knoflooktenen 1.0 st
  • tijm 1.0 tak
  • rozemarijn 1.0 tak
  • laurierblad 1.0 st
  • dragon 1.0 takjes

Bereiding Farce

  • kippendijenvlees 100.0 g
  • sjalotjes, fijngesneden 10.0 g
  • room 10.0 ml
  • eiwit 10.0 ml
  • wildjus 10.0 ml
  • wontonvelletjes 12.0 st
  • eidooiers, losgeklopt met één el water om te plakken 2.0 stuks
  • bloem
  • olie

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs. Bekijk ook deze wild zwijnfilet.

...

Bereiding

  1. Bereiding wildzwijnsnek

    Konfijt de afsnijdsels in vet met de uien, knoflook, tijm, rozemarijn, laurier en dragon.
  2. Bereiding Farce

    Pluk het vlees en vermeng het met een farce van kippendijenvlees, gemaakt met sjalotten, room, eiwit en wildjus.
    Vul de wontonvellen als ravioli en vries de wontons terug in de chiller.
    Verpak ze in lagen in zwarte bakken.
    Leg tussen elke laag bloem en bakpapier.
    Stoof ze voor het meegeven in water met wat olie erin.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu