Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • chorizo 200.0 g
  • olijfolie
  • venkel 0.25 st

Door de Spaanse chorizo worst op lage temperatuur in de olie te bakken krijgt de olie een mooie rode kleur en een prachtige smaak.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Maak de venkel, sjalot en de aardappel schoon en snijd ze grof.
    • Stoof de venkel, sjalot, aardappel, knoflook en de tijm aan in de olijfolie.
    • Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de bouillonpoeder toe en vervolgens de witte bonen.
    • Kook het geheel gedurende 20 minuten en pureer de soep glad.
    • Rasp er wat citroenschil bij en breng op smaak met zwarte peper.
  2. Garnituur

    • Snijd de chorizo in dunne plakjes en verwarm ze kort in wat olijfolie.
    • Snijd de venkel op de mandoline in dunne plakjes en pluk het venkelgroen.
  3. Opmaak

    • Verdeel de venkel en de chorizo in de kommen en schep de soep erop.
    • Rasp er tot slot nog wat citroenschil over en maak af met wat venkelgroen. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu