Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • zoete aardappels 1.0 kg
  • zout en peper
  • boter 50.0 g
  • chioggia biet 1.0 st

Wild zwijn

Opmaak

  • Siso Purper 0.5 bakje

Mosterdfruit ook wel bekend als "mostarda" is gekonfijt fruit wat met mosterdpoeder verrijkt is.

...

Bereiding

  1. Garnituur

    • Schil de aardappels, snijd ze in grove stukken en kook ze met wat zout.
    • Pureer de aardappels, voeg de roomboter toe en breng op smaak.
    • Snijd de chioggia biet met behulp van een groenten spaghettisnijder en zet deze op ijswater.
  2. Wild zwijn

    • Snijd het mosterd fruit in kleine stukjes.
    • Kruid het wild zwijnfilet met zout en peper en bak het rosé in de boter.
    • Verwarm ondertussen het vocht van het mosterdfruit en voeg de kalfsjus toe.
    • Reduceer de kalfsjus en voeg het gesneden mosterdfruit toe.
  3. Opmaak

    • Snijd het vlees in twintig mooie tranches.
    • Verdeel de zoete aardappelpuree samen met het vlees over de borden.
    • Maak het geheel af met de saus en garneer met de siso purper en de chioggia bietspaghetti.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu