Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • Witte asperges in kleine stukjes, geblancheerd 1.5 kg
  • Molsla of Frissee 250.0 g
  • lente uitjes 1.0 bos
  • doperwten 150.0 g
  • peultjes 200.0 g
  • groene asperges, in stukjes gesneden, gekookt 0.5 kg
  • waterkers 2.0 bos

Opmaak

  • Hellmann's Dressing Classic 1L​ 200.0 ml

Deze vegetarische salade kan natuurlijk ook met dungesneden lamsham of een gegrild zalmmootje geserveerd worden.

...

Bereiding

  1. Salade

    Kook de asperges, de peultjes en de erwtjes beetgaar.

    Spoel ze koud, laat ze goed uitlekken en vermeng ze.

    Snijd de lente-uien in fijne reepjes.

    Was en droog de krulsla en de waterkers.
  2. Opmaak

    Garneer met lente-ui.
    Serveer de dressing apart of vermeng deze met de gemengde salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu