Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maiskip

Ragout

Krokant raster

  • Crunchy tuille mix, zuurdesem 50.0 g
  • water 60.0 g
  • zonnebloemolie 15.0 g
  • Persinette cress 0.5 bakje

Future menu’s: praktisch en inspirerend, efficiënt en uitdagend.

...

Bereiding

  1. Maiskip

    • Breng een liter water aan de kook en voeg de bouillonpoeder toe.
    • Voeg de maiskipfilets toe en breng het geheel opnieuw aan de kook.
    • Draai het vuur uit en laat op deze manier de maiskippen langzaam garen onder een deksel.
    • Haal de filets uit de bouillon en snijd het vlees in mooie porties.
  2. Ragout

    • Neem 8 dl van het pocheervocht en voeg de room, champignon en de dragon toe.
    • Breng dit aan de kook en voeg de ragoutpoeder toe en laat het geheel 5 minuten rustig koken.
    • Gaar de gehaktballetjes in de rest van het pocheervocht en blancheer de doperwten.
    • Voeg de kip, gehaktballetjes en de doperwten aan de saus toe.
  3. Krokant raster

    • Meng alle ingrediënten tot een gladde massa en strijk dit in een silecone mal.
    • Bak het raster ca. 7 minuten op 170°C.
    • Meng wat dragon met wat Hellmann’s mayonaise en doe dit in een spuitflesje. 
    • Spuit kleine dopjes op de takjes en leg hier de blaadjes platte peterselie cress op.
  4. Opmaak

    • Verdeel de ragout over de diepe borden en maak het geheel af met een krokant raster.


  5. Tip

    • Verrijk de ragout met wat dungeschaafde truffel of paddenstoelen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu