Menu
Punten

Ingrediënten

+

Mosselsoep

Zalm mayonaise

  • zalmfilet 500.0 g
  • Sherry 4.0 g
  • vieux 2.0 g
  • cayennepeper 0.5 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 300.0 g
  • limoen 1.0 st
  • eieren 5.0 st
  • kropsla 5.0 st
  • zoetzure sjalotjes 150.0 g
  • zalmforeleitjes 150.0 g
  • bloedzuring 5.0 bakje
  • zwarte peper, gemalen

Kroketjes

Opmaak


Door het toevoegen van het kookvocht van de mosselen krijgt de soep een mooie en rijke smaak. Als je de mosselen in de schelp in de soep serveert dek dan wel een vingerbowl in.

...

Bereiding

  1. Mosselsoep

  2. Zalm mayonaise

  3. Kroketjes

  4. Opmaak

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu