Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stamppot:

Worst:

  • braadworst 1.0 kg
  • margarine 50.0 g

Saus:


...

Bereiding

  1. Stamppot:

    • Meng de vloeibare boter samen met de geconcentreerde bouillon door het koude water.
    • Voeg al roerend de pureepoeder toe en meng het geheel kort.
    • Laat de puree tenminste 5 minuten opstijven.
    • Blancheer de pompoenblokjes of rooster ze in de oven.
    • Pureer de pompoen grof en vermeng deze met de aardappelpuree.
    • Regenereer de stamppot in de oven en meng er de bladspinazie doorheen.
  2. Worst:

    • Braad de verse worst in de margarine.
  3. Saus:

    • Breng de demi glace samen met de room, knoflook, peper en de vieux aan de kook.
  4. Opmaak:

    • Verdeel de stamppot samen met de gebraden verse worst over de borden.
    • Serveer de stamppot met de peperroom saus.
    • Garneer het gerecht eventueel met wat gebakken pompoenpitten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu