Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Garnituur:

  • venkelzaadjes 2.0 g
  • granny smith appel 1.0 st
  • venkel 0.5 st

...

Bereiding

  1. Soep:

    • Stoof de venkel samen met de ui, oregano, venkelzaad en wat peper in de olie.
    • Voeg het water, sinaasappelsap en de roomkaas toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de bouillonpoeder toe en kook de soep voor tenminste 15 minuten.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
  2. Garnituur:

    • Rooster het venkelzaad en vijzel het tot een fijn poeder.
    • Schil de appel en snijd deze in fijne brunoise.
    • Maak de venkel schoon en houd het venkel groen apart.
    • Snijd de venkel in stukjes, blancheer en laat de venkel uitlekken.
    • Rooster de venkel kort met behulp van een gasbrander.
    • Snijd het venkelgroen fijn en vermeng deze met de appel brunoise.
  3. Opmaak:

    • Schep de soep in de kommen en verdeel de venkel en appel.
    • Maak de soep af met wat venkelpoeder.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu