Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Pasta

Salade


Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Snijd de rode ui samen met de paprika, courgette en de aubergine in brunoise.
    • Stoof de gesneden groenten samen met de knoflook in de olie.
    • Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook.
    • Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit aan de saus toe.
  2. Pasta

    • Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout.
    • Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Salade

    • Maak de rucola aan met wat vinaigrette.
  4. Opmaak

    • Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erbij.
    • Maak het geheel af met wat salade en rasp er tot slot wat vegan kaar over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu