Menu
Punten

Ingrediënten

+

Schnitzel:

Salade:

  • witte kool, fijngesneden 200.0 g
  • radijs 10.0 st
  • paarse radijs 100.0 g
  • bospeen 100.0 g
  • tauge 50.0 g
  • lente-uitjes 3.0 st

Opmaak:


De oorsprong van de schnitzel ligt in Noord Italië en werd geïntroduceerd tijdens een banket in 1134. Waarschijnlijk heeft een Oostenrijkse edelman die vaak in Noord Italie kwam het gerecht naar Oostenrijk gebracht.

...

Bereiding

  1. Schnitzel:

    • Bak de vegetarische schnitzels aan beide kanten in de zonnebloemolie.
    • Snijd de schnitzels.
  2. Salade:

    • Maak de groenten schoon en snijd de witte kool in ragfijne julienne.
    • Snijd de radijs en de bospeen in plakjes en de lente-ui in ringetjes.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de salade en de gesneden schnitzel over de bordjes.
    • Maak af met wat vinaigrette en garneer met sesamzaadjes en shiso purper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu