Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Opmaak

  • waterkers 1.0 bos
  • Vegetarische kaas 150.0 g

Arrabbiata betekent letterlijk "boos" in het Italiaans. De naam van de saus verwijst naar de kruidigheid van de chilipepers.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Snijd de rode ui en de chili peper in brunoise en stoof ze samen met de knoflook in de olie.
    • Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee.
    • Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook.
    • Snijd ondertussen de aubergine en de courgette in brunoise.
    • Bak de gesneden aubergine en de courgette in wat olie. 
    • Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit samen met de groenten aan de saus toe.
    • Kook de pasta in water met zout “al dente” en giet deze af.
    • Meng de pasta met de saus.
  2. Opmaak

    • Verdeel de pasta over de borden.
    • Garneer met waterkers en rasp er wat vegan kaas over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu