Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

Step 3


Het maakt eigenlijk niet uit welke groenten je gebruikt voor het traditionele Franse bijgerecht bonne femme. Door de groentenmix in fijne blokjes in een royale portie roomboter te bakken, is het resultaat altijd onweerstaanbaar lekker. Varieer dus vooral met ingrediënten die je zelf nog hebt liggen.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Was de kriel aardappeltjes, snijd ze in gelijke stukken en blancheer ze in water met wat zout.
    • Bak de krielaardappeltjes in wat geklaarde boter.
    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met zout.
    • Maak ondertussen een beetje groentebouillon met de liquid concentrate en wat water.
    • Monteer de groentebouillon met de boter tot een “beurre monte”.
    • Breng de groenten op smaak met de “beurre monté” en wat zout en peper.
  2. Step 2

    • Bak de vegetarische burgers aan beide kanten krokant in de zonnebloemolie. 
    • Snijd de burgers.
  3. Step 3

    • Breng het water aan de kook en roer de jus poeder erdoor.
    • Roer de maïzena erdoor en kook nog 4 minuten rustig door.
    • Breng de jus op smaak met de deep smoke.
  4. Step 4

    • Verdeel de groenten en de aardappeltjes en schik daarop de gesneden burgers.
    • Maak het geheel af met de jus.
  5. Step 5

    • Vervang de planaardige kipburger voor een plantaardige schnitzel en voeg wat plantaardige spekjes aan het groente garnituur toe.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu