Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soba:

  • soba noedels 700.0 g

Garnituur:

Opmaak:

  • bosui, groen - jullienne 20.0 g
  • shiso purper cress 0.5 bakje

Het lente-uitjes groen wat we vaak over hebben in de keuken kan je heel goed julienne snijden en vervolgens even op ijswater zetten. Hierdoor gaat het mooi opkrullen en kan het groen perfect gebruikt worden voor de opmaak van je gerechten.  

...

Bereiding

  1. Soba:

    • Kook de soba noedels gedurende 6 minuten in kokend water.
  2. Garnituur:

    • Rijg de ontdooide veganistische balletjes per drie stuks aan een houten prikker.
    • Bak de balletjes in wat olie bruin en voeg de teriyaki saus toe.
    • Kook de eieren, pel ze en halveer ze.
    • Snijd de lente-ui in stukken en bak ze in wat olie.
    • Snijd de kimchee julienne en rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de soba noedels over de kommen samen met de kimchee, vegetarische balletjes, saus, lente-ui en een half eitje.
    • Maak de soba noedels af met het lente-uitjes groen en de shiso.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu