Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Spitskool

  • spitskool 100.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 35.0 g

Saus

  • Worcester saus Vegan 35.0 g
  • sojasaus 15.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • dijon mosterd 5.0 g

Brood

  • casinobrood 1.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 50.0 g
  • mosterd 5.0 g

Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe. 

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
  2. Spitskool

    • Snijd de spitskool in fijne julienne en maak deze aan met de vegan mayo.
  3. Saus

    • Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd.
  4. Brood

    • Snijd het casinobrood in dikke plakken van ca 3 cm dik.Meng de mosterd door de vegan mayo en smeer hiermee de plakken in.
  5. Opmaak

    • Beleg tien plakken met de aangemaakte spitskool leg daarop de crispy kipburger.
    • Verdeel hierop de tonkatsu saus, daarop de spitskool en sluit af met een plak brood.Zet de sandwiches gedurende 10 minuten iets onder druk.
    • Snijd de korstjes eraf en bak de sandwiches op het laatste moment om en om in de koekenpan.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu