Menu
Punten

Ingrediënten

+

Flammkuchen

  • truffelaardappels 5.0 st
  • flespompoen 1.0 st
  • zonnebloemolie
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 st
  • roomkaas 350.0 g
  • Chili flakes 1.0 g
  • spekreepjes 350.0 g

Opmaak


Een boerenkool feitje: boerenkool gaat zoeter smaken als deze wordt blootgesteld aan temperaturen onder het vriespunt. Dit komt omdat het zetmeel in de plant omgezet wordt in suiker.

...

Bereiding

  1. Flammkuchen

    • Maak de aardappeltjes en de pompoen schoon.
    • Snijd ze in plakken en blancheer ze afzonderlijk van elkaar.
    • Bak de vegetarische spekreepjes in wat olie.
    • Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen.
    • Verdeel de aardappeltjes en de pompoen samen met de spekreepjes over de flammkuchen.
    • Kruid het geheel met wat chili flakes.
    • Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 250°C zonder stoom.
    • Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
    • Haal de flammkuchen uit de oven.
  2. Opmaak

    • Maak de flammkuchen af met wat vinaigrette en garneer met de rode ui en de baby kale.
    • Serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu