Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Opmaak

  • hamburgerbroodjes 10.0 stuks
  • kropsla 1.0 st
  • Tomaatplakjes 20.0 st
  • augurk, in plakjes gesneden 30.0 st
  • Rode uiringen 200.0 g

Een gezond lunch aanbod

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.
    • Verdeel de plakjes cheddar kaas over de burgers en zet ze onder de salamander of in de oven.
    • Bak de eieren op de bakplaat.
  2. Opmaak

    • Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    • Beleg de broodjes met de tomatenketchup, sla, tomaat, burger, spiegelei, augurk en de uiringen.
  3. Serveertip

    • Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.
  4. FF50 tip

    • Vervang de rode tomaten voor een oranje variant. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu