Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Mayonaise

  • flespompoen 0.5 st
  • olijfolie
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 100.0 g

Opbouw

  • brioche brood 10.0 stuks
  • Roquefort, kaas 300.0 g
  • salade mesclun 200.0 g
  • geroosterde pompoenpitten 30.0 g

Hamburgers zijn “hot” daar kunnen we niet omheen. Deze rijk belegde variant is vegetarisch en kan ook op basis van linzen gemaakt worden.

...

Bereiding

  1. Burger

    Stoof de ui samen met de knoflook en de paprika en voeg winterwortel en tijm toe. Laat het geheel afkoelen en pureer de witte bonen.Meng het uienmengsel samen met de bonenpuree, citroensap, paneermeel en de eieren.Breng op smaak met zout en peper.Modeleer er tien burgers van en zet ze 30 minuten in de koelkast.Bak de burgers in watgeklaarde boteraan beide kanten.
  2. Mayonaise

    Schil de pompoen en snijd deze in stukken.Meng de pompoen met wat olie, zout en peper.Rooster de pompoen in de oven tot deze gaar isLaat de pompoen afkoelen en pureer deze met de mayonaise en breng eventueel op smaak.
  3. Opbouw

    Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan.Bouw de burger op met de pompoenmayonaise en hierop krokant gebakken burger. Maak de burger af met de roquefort, pompoenpitten en de mesclun.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu