Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Garnituur

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • pesto 200.0 g
  • jonge spinazie 50.0 g
  • ciogga bietjes 200.0 g
  • Sakura cress 0.5 bakje

De Raw NoBeef Burger is de perfecte vleesvervanger voor het premium broodje hamburger. ​

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.  
  2. Garnituur

    • Maak de witte uien schoon en snijd ze reepjes.
    • Verhit de olie en bak hierin de uien samen met de tijm en kruid met zout en peper.
    • Bak de uien op gematigd vuur, laat ze licht karamelliseren en voeg de helft van de vinaigrette toe.
    • Bestrijk de portobello ’s met olijfolie en rooster ze opcirca180°C gedurende 18 minuten in de oven.
    • Laat ze afkoelen, snijd ze in reepjes en besprenkel ze met de rest van de vinaigrette.
  3. Opmaak

    • Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    • Beleg de broodjes met de pecorino saus, gesneden portobello ’s en daarop de burger.
    • Maak de burger af met de uien, spinazie, zoetzure bietjes, sakura cress en de krokante uitjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu