Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • guacamole 400.0 g
  • geitenkaas, zacht 200.0 g
  • zoetzure sjalotjes 100.0 g
  • zwarte peper
  • koriander, verse takjes 10.0 st
  • Vene cress 0.5 bakje

Door de introductie van vleesvervangers is het een stuk gemakkelijker om een vegetarisch gerecht te bereiden. En daarom kunnen we veel vaker vegetariërs het zelfde gerecht serveren.

...

Bereiding

  1. Burger

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in wat olie aan beide kanten bruin.
  2. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    Beleg de broodjes met de guacamole, hamburger, geitenkaas en de sjalotten.
    Maak het geheel af met wat grove zwarte peper, vinaigrette, koriander en cress.
  3. Serveertip

    Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu