Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • Aardappels in de schil 1.0 kg
  • olijfolie 35.0 g
  • zout en peper
  • Hellmann's Vegan 3L 200.0 g
  • rode uien 2.0 st
  • lente-uitjes 1.0 bos

Burger

Opmaak

  • vegan cheddar, plakken 10.0 st
  • hamburgerbroodjes 10.0 stuks
  • augurk 30.0 plakjes

“Streetfood” is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, daarom hoog tijd om een aantal klassiekers te veganizen.   

...

Bereiding

  1. Salade

    • Snijd de aardappels in brunoise meng ze met olijfolie, peper en zout en rooster ze goudbruin in de oven.
    • Snijd ondertussen de rode ui in fijne brunoise en de lente-ui in ringetjes.
    • Laat de geroosterde aardappels afkoelen en vermeng ze met de vegan mayo, rode ui en lente-ui.

  2. Burger

    • Pureer de burger relish met de vegan mayo tot een gladde saus.
    • Schaaf de witte ui flinterdun op de mandoline en verdeel deze in tien porties.
    • Bak de ui-ringen per portie aan en leg er vervolgens een ontdooide burger op.
    • Druk de burger met behulp van een spatel plat op de uien en bak de burger.
    • Draai de burger om en beleg hem met een plak vegan cheddar.
    • Snijd de broodjes en warm ze eventueel kort in de oven. 

  3. Opmaak

    • Smeer de broodjes aan beide kanten in met de saus.
    • Beleg de broodjes met de aardappelsalade en daarop de burger en de augurk.
    • Plaats het kapje op de burger.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu