Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Guacamole

Salsa

Opmaak

  • De Vegetarische Slager NoBeef Veganistische Runderstuckjes Kant en Klaar 2x1kg 400.0 g
  • limoenen 2.0 st
  • Mexicaanse kruidenmix 12.0 g
  • tortilla’s 10.0 st
  • rode kool zoet zuur 100.0 g
  • zoet zuur rode ui 75.0 g

Chili soep mag best pittig geserveerd worden voeg daarom wat Tabsco chipotle toe.Deze gerookte chilipepersaus geeft de soep een licht rokerig accent.Of serveer de soep met een flesje chipotle zodat de gast zich zelf wat toe kan voegen.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Snijd de palmkool in julienne en voeg deze aan de soep toe.
    • Laat de soep gedurende vijf minuten rustig doorkoken.
    • Spoel de bonen af en voeg ze aan de soep toe.
      Pluk ondertussen de koriander.
  2. Guacamole

    • Maak de avocado’s schoon, snijd de tomaat fijn en scheur de basilicum.
    • Voeg de Citrus, chili flakes en zout en peper toe.
    • Prak het geheel met een vork en verdeel de guacamole de bruschetta’s.
  3. Salsa

    • Maak de rode ui schoon en snijd deze vervolgens fijn.
    • Halveer de tomaten en verwijder het zaad en snijd de tomaten in stukjes.
    • Snijd de lente ui in ringetjes en de rode Chilipeper fijn.
    • Snijd de koriander en meng deze met de ui, tomaat, Chili peper en de vinaigrette.
  4. Opmaak

    • Verwarm de tortilla’s.
    • Verdeel de nobeef slices samen met de salsa, rode kool en de rode ui over de tortilla’s.
    • Schep de soep in de soepkommen en serveer met de koriander.
    • Zet de guacamole erbij en serveer met wat tortilla chips.
    • Chili soep mag best pittig geserveerd worden voeg daarom wat Tabsco chipotle toe. Deze gerookte chilipepersaus geeft de soep een licht rokerig accent. Of serveer de soep met een flesje chipotle zodat de gast zich zelf wat toe kan voegen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu