Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

Opmaak:

  • weide kruiden 50.0 g
  • Tomaten poeder 10.0 g

Deze klassieke salade past helemaal in onze hedendaagse no waste gerechten. We verwerken namelijk het brood van gisteren of eergisteren als één van de basis ingrediënten door het eerst krokant te bakken en vervolgens weer zacht te laten worden met de rest van de ingrediënten.

...

Bereiding

  1. Salade:

    • Scheur het brood in stukjes en rits de tijm.
    • Meng het brood met de tijm, knoflookpuree en wat olijfolie.
    • Bak het brood in ca. 8 minuten in de oven krokant en laat het afkoelen.
    • Halveer ondertussen de tomaten en snijd de ui in reepjes.
    • Meng de gehalveerde tomaten met het krokante brood de ui en de vinaigrette.
    • Laat de salade een half uurtje rusten.
  2. Opmaak:

    • Verdeel de broodsalade over de borden.
    • Maak het geheel af met de weidekruiden en wat tomatenpoeder
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu