Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • kropsla 1.0 st
  • watermeloen 0.25 st
  • tomaten 4.0 st
  • avocado 3.0 stuks
  • rode ui 1.0 st
  • chilipeper 1.0 st
  • witte bonen, gekookt 350.0 g
  • limoen 1.0 st
  • koriander tak 10.0 takjes
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak


Voor deze salade gebruiken we het liefst de mooie kleine groengele slablaadjes. De rest van de slabladeren verwerken wij o.a. in onze Westlandse kropslasoep.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Maak de kropsla schoon. Snijd de watermeloen in brunoise.
    • Halveer de tomaten, verwijder het zaad en snijd ze in stukjes.
    • Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukjes.
    • Pel de rode ui en snijd deze fijn.
    • Snijd de rode chilipeper in ringetjes.
    • Vermeng de gesneden ingrediënten met de witte bonen, passiefruitvinaigrette en het sap van de limoen.
    • Pluk de koriander en maak de granaatappel schoon.

  2. Opmaak

    • Bak de tortilla’s in een droge koekenpan en leg ze op borden.
    • Beleg de tortilla’s met blaadjes kropsla. Schep hierin de watermeloensalade.
    • Garneer met granaatappel en koriander.
    • Maak het gerecht af met zwarte peper. Serveer de yoghurtdressing erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu