Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Wontons

  • gehakt, gekruid 600.0 g
  • Won-ton velletjes 30.0 stuks

Opmaak

  • zout
  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g
  • beukenzwammetjes 160.0 g
  • paksoi 250.0 g
  • lente-uitjes 80.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de five spices en de suiker toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Bind de soep af met de maïzena, en kook de soep nog een minuut door.
  2. Wontons

    Vorm ondertussen van het gehakt zo’n 30 gehaktballetjes. Leg de won-tonvelletjes uit op de werkbank en bestrijk ze licht met wat water. Verdeel de gehakt balletjes over de won-tonvelletjes en vouw ze voorzichtig dicht. Snijd ze eventueel iets bij en kook de won-tons in water met wat zout gaar.
  3. Opmaak

    Snijd de lente ui, paksoi en de beukenzwammetjes. Voeg de gesneden paksoi en de beukenzwammetjes toe en kook de soep nog even door. Verdeel de won-tons over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met lente ui en sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu