Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2


Creatief met soep als basis of smaakmaker.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Step 2

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Rooster de kidneybonen in de oven op 180°C met wat olie tot ze open springen.
  3. Step 3

    • Schep de taboulé in de soepkoppen en schep de soep erop.
    • Verdeel de geroosterde kidney bonen over de soep en garneer met wat bieslook.
    • Verrijk de soep eventueel met wat fijngesneden bieslook.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu