Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep:

Garnituur:

  • platte peterselie 10.0 g
  • koriander tak 10.0 g
  • Gezouten citroenschil 30.0 g

Op iedere menukaart bevinden zich “best sellers”. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch zo’n gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Soep:

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Voeg de knoflook en de paprika toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.Rol van het gekruide lamsgehakt vijftig mooie soepballetjes en pocheer ze in wat groentebouillon.Voeg de tuinboontjes en de lamsballetjes aan de soep toe.
  2. Garnituur:

    Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.

  3. Opmaak:

    Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu