Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

olie

  • basilicum 0.5 bos
  • olijfolie extra vierge 2.5 dl

Opmaak

  • tomatenblokjes 150.0 g
  • pecorinokaas 80.0 g

Pecorino is een schapenkaas afkomstig uit Italie. De naam is ontleend aan het Italiaanse woord “pecora” wat schaap betekent. Het receptuur is gemaakt door chef Edwin Hoogeveen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng 2 liter water aan de kook en voeg het soeppoeder toe. Kook de tomatensoep gedurende 8 minuten rustig door. Fruit de ui, salami, champignon, prei en knoflookaan en voeg bouquet all’Italiana toe. Voeg de groenten toe aan de soep en breng kort aan de kook.
  2. olie

    Draai de olijfolie en basilicum fijn in de blender.
  3. Opmaak

    Voeg de tomatenblokjes toe aan de soep. Schep de soep in de soepkommen, sprenkel de basilicumolie erover en garneermet Pecorino Romano.Serveer er brood bij en verrijk de soep eventueel met een gegrilde groentespies.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu