Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • Shoarmavlees, gekruid 350.0 g
  • geklaarde boter
  • tuinboontjes 250.0 g
  • witte bonen 150.0 g
  • platte peterselie 10.0 g
  • mintblaadjes 10.0 g
  • Gezouten citroen 30.0 g

De gezouten citroen geeft in deze soep een mooie zilte en frisse smaak en is onmisbaar in dit recept.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Bak ondertussen het shoarmavlees en voeg de knoflook toe.Voeg de tuinboontjes en de afgespoelde witte bonen aan de soep toe.Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  3. Opmaak

    Verdeel het shoarmavlees over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu