Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • tomaten, gemengde 1.0 kg
  • aalbessen 150.0 g
  • venkelknol 1.0 st

Hangop

Vinaigrette

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje

Voor de hangop in dit gerecht maken we gebruik van volle yoghurt. Karnemelk kan ook als basis gebruikt worden.

...

Bereiding

  1. Tomaten vocht

    • Cutter tomaten en laat ze gedurende ca.12 uur in een passeerdoek op een zeef uithangen.
  2. Salade

    • Snijd de tomaten in gewenste vorm en maak de aalbessen schoon.
    • Maak de venkel schoon en snijd deze in dunne plakjes op de mandoline.
    • Pluk de bronzen venkel en meng deze met de tomaat, venkel en de aalbessen.
  3. Hangop

    • Meng de hangop met wat smoke en breng op smaak met zout en peper.
  4. Vinaigrette

    • Meng de vinaigrette met het tomatenwater en breng op smaak met zout en peper.
  5. Opmaak

    • Verdeel de hangop met citrus over de kommen en schep de salade erop.
    • Schenk de tomaten vinaigrette erbij en garneer met de Oost Indische kers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu