Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

  • gamba's 10.0 st
  • Shanghai paksoi 250.0 g

Step 3

  • chili olie 50.0 g
  • korianderblad 10.0 g

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Schil de zoete aardappels en snijd ze in stukken. 
    • Breng de zoete aardappel samen met het water en de kokosmelk aan de kook. 
    • Voeg het soeppoeder toe en kook de soep voor tenminste 15 minuten.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender en breng op smaak met citrus.
  2. Step 2

    • Snijd de paksoi en de gamba’s en bak ze afzonderlijk van elkaar in wat olie.
  3. Step 3

    • Verdeel de gebakken paksoi en gamba’s over de kommen.Schep de soep in de kommen en maak de soep af met wat chiliolie met de koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu