Menu
Punten

Ingrediënten

+

Viskoekjes

  • Aardappels in de schil 500.0 g
  • rode ui 50.0 g
  • bosuitjes in dunne ringen 100.0 g
  • koriander grofgehakt 16.0 g
  • limoenblad 2.0 st
  • limoen 1.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 60.0 g
  • Thaise rode curry pasta 15.0 g
  • maizena 30.0 g
  • zout en peper
  • zonnebloemolie
  • panko 100.0 g
  • tonijn, blik 640.0 g

Salade

  • witte kool 0.5 st
  • radijs 10.0 st
  • komkommer 0.5 st
  • bosui 3.0 st

Opmaak

  • koriander tak 10.0 takjes
  • zwart sesamzaad 1.0 g
  • Conimex zoete chilisaus 3.0 dl

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs.
Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie.
Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Viskoekjes

    Kook de aardappels, pureer ze en laat het geheel afkoelen.
    Snijd ondertussen de rode ui, bosui, koriander en het limoenblad fijn en rasp de limoenschil.
    Meng alle ingrediënten met uitzondering van de panko met elkaar en breng op smaak met wat zout en peper.
    Laat het mengsel opstijven in de koeling.
    Verdeel met behulp van een ijsbolknijper de massa in 30 gelijke porties.
    Vorm de porties in de panko tot platte koekjes.
    Bak de viskoekjes in ruim olie aan beide kanten bruin.
    Koel de viskoekjes terug.
  2. Salade

    Snijd de witte kool in ragfijne julienne met behulp van een snijmachine.
    Snijd de radijs en de komkommer in fijne julienne en de bosui in ringetjes.
    Meng de gesneden groenten met elkaar.
  3. Opmaak

    Presenteer de viskoekjes op een platte schaal en garneer met wat koriander.
    Presenteer de witte kool salade in een aparte schaal en garneer met wat zwart sesamzaad.
    Verpak de zoete chilli saus in aparte disposable bakjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu