Menu
Punten

Ingrediënten

+

Viskoekjes:

  • aardappels geschild 500.0 g
  • rode ui 50.0 g
  • bosuitjes in dunne ringen 100.0 g
  • koriander grofgehakt 16.0 g
  • limoenblad 2.0 st
  • limoen 2.0 st
  • ei 2.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 60.0 g
  • Thaise rode curry pasta 15.0 g
  • maizena 30.0 g
  • zout en peper
  • Panco 100.0 g
  • zonnebloemolie
  • tonijn, blik 640.0 g

Salade:

  • witte kool 0.5 st
  • radijs 10.0 st
  • komkommer 0.5 st
  • bosui 3.0 st
  • koriander tak 10.0 takjes

Opmaak:

  • zoete chili saus 300.0 g

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take a way.

...

Bereiding

  1. Viskoekjes:

    Kook de aardappels, pureer ze en laat het geheel afkoelen.
    Snijd ondertussen de rode ui, bosui, koriander en het limoenblad fijn en rasp de limoenschil.
    Meng alle ingrediënten met uitzondering van de panko met elkaar en breng op smaak met wat zout en peper.
    Laat het mengsel opstijven in de koeling.
    Verdeel met behulp van een ijsbolknijper de massa in 30 gelijke porties.
    Vorm de porties in de panko tot platte koekjes.
    Bak de viskoekjes in ruim olie aan beide kanten bruin.
  2. Salade:

    Snijd de witte kool in ragfijne julienne met behulp van een snijmachine.
    Snijd de radijs, komkommer en de bosui in fijne julienne.
    Meng de gesneden groenten met elkaar.
  3. Opmaak:

    Verdeel de witte kool salade over de disposable bakjes en leg de viskoekjes erbij.
    Verpak de zoete chilli saus in aparte disposable bakjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu